Vind

Jouw Personal Trainer

Een personal trainer op zijn best

Bij Jouw Krachtstation draait alles om zowel de personal trainer als hun sporters van een unieke training experience te voorzien. Hierdoor wordt bij ons personal training geven,- en krijgen, als zeer prettig en exclusief ervaren. Personal trainers komen hier niet alleen omdat alle apparatuur van topkwaliteit is, maar ook omdat Jouw Krachtstation ingesteld kan worden naar persoonlijke voorkeur. Personal trainers hebben dus unieke tools in handen om alle potentie bij jou naar boven te halen.

Leon Personal Trainer Bodegraven

Ik ben leon

Personal Trainer & Leefstijl Coach

“Ik vertel jou in duidelijke taal, wat je moet eten en hoe je moet trainen om je doelen te halen.”

1. proef sessie inplannen

Tijdens een eerste PT proefsessie wil ik een zo goed mogelijk beeld krijgen van je kracht, lichamelijke balans en je uithoudingsvermogen.

2. Leefstijl analyse

Samen brengen we eerst alle factoren in kaart die meespelen. Denk aan Voeding, Training, Rust en een aantal andere essentiële factoren.

3. Plan van aanpak

Met deze informatie kan ik een traject opzetten waarmee we samen intensief aan de slag kunnen. Ik geloof dat er voor iedereen, ongeacht je situatie, een passende aanpak gevonden kan worden. Dit kan in de vorm van personal training of leefstijl coaching.

Afvallen door middel van krachttraining

Steeds meer mannen en vrouwen kiezen voor krachttraining ongeacht hun leeftijd. En mét waanzinnige resultaten!

Maar de overstap maken van cardio op de loopband naar de gewichten kan best intimideren zijn! Krachtraining roept nog steeds vaak vragen op.

Want waar begin je? Hoe stel je jouw doelen vast? Welke oefeningen horen daarbij? En hoe pas je jouw levensstijl aan voor de lange termijn?

Hier ligt mijn expertise als personal trainer & leefstijl coach en kan ik jou hierbij intensief begeleiden. 

privé personal training

Tijdens de eerste training in Jouw Krachtstation willen we een zo goed mogelijk beeld krijgen van je kracht, lichamelijke balans en je uithoudingsvermogen. Aan de hand hiervan maken we een trainingsprogramma op maat.

Maatwerk voor Voeding

Je leert omgaan met jouw specifieke voedingspatroon. We kijken welke aanpassingen mogelijk zijn om je doel te behalen.

Personal Coaching

Ook buiten het trainen om staan we voor je klaar. Wil je vóór, tijdens of na je personal training traject gecoacht worden? Je kunt op ieder moment contact opnemen met je coach. Zo sta je er nooit alleen voor en blijf je ook na je personal training traject je doelen behalen.

Hoe begeleid ik jou naar je droom doel?

Je hebt een doel wat je wil behalen. Maar waar begin je en welke aanpak past het beste bij jouw persoonlijke situtatie? Laten we samen eerst alle factoren die meespelen doornemen.

Denk aan Voeding, Training, Rust en een aantal andere essentiële factoren.

Met deze informatie kan ik een traject voor je opzetten waarmee we samen aan de slag kunnen. Ik geloof dat er voor iedereen, ongeacht je situatie, een passende aanpak gevonden kan worden. Dit kan in de vorm van personal training of leefstijl coaching.

Wil je meer weten of even kennis maken? Stuur mij een Whatsapp of laat hieronder je gegevens achter.

Wat mag je van ons verwachten?

Je hebt een doel wat je wil behalen. Maar waar begin je en wat past het best bij jou om succes te boeken? Laten we samen daarom eerst je huidige situatie goed in kaart brengen. Dit kan telefonisch of vrijblijvend onder het genot van een kopje koffie in onze privé consult ruimte. 

We willen graag weten wat je doelen zijn maar ook waarom je deze nog niet hebt gehaald. Hierbij kijken we ook naar de verschillende factoren die hier van invloed op kunnen zijn, zoals werk, privé of sociale omgeving.

Met deze informatie kunnen we een opzet maken van een plan dat voor jou het meest geschikt is. Dit kan in de vorm van personal training, coaching, voeding of een ultieme combinatie hiervan. 

privé personal training

Tijdens de eerste training in onze privé gym willen we een zo goed mogelijk beeld krijgen van je kracht, lichamelijke balans en je uithoudingsvermogen. Vanuit hier werken we op maat een trainings programma uit, wat we stap voor stap gaan uitbreiden.

Maatwerk voor Voeding

Leren omgaan met jouw specifieke voedingspatroon. We gaan met jou aan de slag met het eten dat je reeds eet, om vanuit daar de noodzakelijke aanpassingen te maken om je doel te behalen.

Personal Coaching

De rol als coach is voor een personal trainer een van de belangrijkste. Om doelen te behalen is er een mate van gedragsverandering nodig op de lange termijn. Je hebt immers niks aan een dieet of training dat je niet langer dan 10 weken vol kunt houden. Ook buiten trainingen om staan we voor je klaar. Last van een emotionele eet-bui of heb je een vraag over iets dat je hebt gehoord of gelezen? Je kan altijd contact opnemen met je persoonlijke coach. Zo sta je er nooit alleen voor en blijf je ook na personal training je doelen behalen!

Wil je meer weten of even kennis maken? Stuur ons een Whatsapp of laat hieronder je gegevens achter.

Laat hier je gegevens achter