Ontmoet

Jouw Personal Trainer

Nieuw!

Reserveer een proefsessie PT

Benieuwd wat een personal trainer voor jou kan betekenen? Reserveer een proefsessie bij Leon, een zeer ervaren Personal Trainer op het gebied van krachttraining.

280611387_168841398840701_8266221647848948093_n(1)

Leon van der Pol

Personal Trainer & Leefstijl Coach

Steeds meer mannen en vrouwen kiezen voor krachttraining ongeacht hun leeftijd. En mét waanzinnige resultaten!

Maar de overstap maken van cardio op de loopband naar de gewichten kan best intimideren zijn! Krachttraining roept nog steeds vaak vragen op. Want waar begin je? Hoe stel je jouw doelen vast? Welke oefeningen horen daarbij? En hoe pas je jouw levensstijl aan voor de lange termijn?

Hier ligt mijn expertise als Personal Trainer & Leefstijl Coach en kan ik jou hier intensief in begeleiden. In duidelijke taal leg ik uit wat je moet eten en hoe je moet trainen om je doelen te halen.

Stap 1: Proefsssie

Ervaren wat ik voor jou kan betekenen? Plan eenvoudig een proefsessie met mij in via het het reserveringssysteem of stuur mij een Whatsapp bericht.

Stap 2: Analyse

Tijdens deze proefsessie krijg ik een duidelijk beeld van je lichamelijke balans, kracht en uithoudingsvermogen. Daarnaast brengen we samen alle factoren in kaart die meespelen, zoals voedingspatroon, trainingsdoelen, rust en een aantal andere essentiële factoren.

Stap 3: Traject

Wil je aan de slag? Aan de hand van alle informatie zet ik een op maat gemaakt traject voor je op waar we samen intensief mee van start kunnen gaan.

Ik geloof dat er voor iedereen, ongeacht je situatie, een passende en doeltreffende aanpak gevonden kan worden. Dit kan in de vorm van personal training of leefstijl coaching.

Wil je meer weten?

Vragen over de mogelijkheden of even kennis maken? Stuur dan een Whatsapp bericht of laat hieronder je gegevens achter.

Laat je gegevens achter