Over

Jouw Kracht station

Hi, Mijn naam is Anna

Ik ben Anna, een fanatiek sporter en eigenaar van Jouw Krachtstation, de enige echte privé gymbox van Bodegraven. Ik sport zelf veel en merk dat ik meer uit mijn workout  haal als ik alles uit de kast trek in de sportschool. Dat voelt  goed dus ben ik in de wereld van Bikini Fitness gestapt. Ik richt me hierbij vooral op fysieke transformatie. 

Ik ben erachter gekomen dat ik de kwaliteit van mijn workout verbeter  als ik zoveel mogelijk alleen train op de rustige uurtjes waarop ik de sportschool vrijwel voor mij alleen heb. Op dat soort momenten voel ik me niet ongemakkelijk en kan ik in alle rust doortrainen zonder steeds afgeleid te worden. Ik hoef niet te wachten op andere sporters die op een apparaat bezig zijn en voel niet de behoefte om me te vergelijken met anderen.

"Ik verleg mijn grens tot het uiterste als ik privé train..."

Al snel besloot ik om 1 keer per week training te nemen bij een personal trainer, hij maakte ook mijn eetschema’s en verzorgde een volledig training programma. Dit gaf een geweldig gevoel! Ik had mijn favoriete personal trainer gevonden, maar het bleek moeilijk om af te spreken op de rustige momenten in een reguliere sportschool. Daarnaast moest ik of de personal trainer een extra sportschool abonnement afsluiten. Soms werden we weggestuurd omdat er alleen getraind kon worden met de vaste personal trainers van de sportschool zelf.

Tijdens de Corona periode was het erg moeilijk om het trainen vol te houden aangezien de sportscholen dicht waren. Daarom heb ik besloten om een privé gym box te starten waar alles gericht is op krachttraining om fysieke transformaties te realiseren. Hier worden workout dromen waar gemaakt! 

Met dit concept krijgen ook Personal Trainers de kans om met hun cliënt het doel van de workout naar een hoger level te tillen. 

De foto hierboven is van mijzelf, tijdens een workout in Jouw Krachtstation. Want eerlijk is eerlijk, het is fantastisch dat Jouw Krachtstation mij in staat stelt om iedere dag zelf privé een hardcore 1-op-1 training te krijgen van mijn favoriete Personal Trainer. Dat wil ik ook voor jou. Ik gun je de experience waarbij je na een training uur in Jouw Krachtstation tot de conclusie komt: Ik wist niet dat ik in mij had!

Haal eruit wat er in zit! – Anna, eigenaar Jouw Krachtstation

De beste privé kracht training experience van bodegraven

Wij zijn er voor Personal Trainers en hun cliënten. Want verdient jouw cliënt niet het allerbeste? Dit is waarom wij ons uiterste best doen om Jouw Krachtstation specifiek in te richten om de grootste krachttraining potentie bij jouw PT-cliënt naar boven te halen. Trainingsapparatuur is zorgvuldig uitgezocht voor specifieke krachttraining doeleinden. Hierbij ligt de focus op materiaal voor mannen en vrouwen die uiterlijke transformatie willen behalen, bezig zijn met spieropbouw en een gezonde leefsstijl.

privé consult ruimte

Voer privé een fit-meting uit bij cliënten en bespreek in alle rust voeding -en training schema's. 

Gastvrije ontvangst

Niks beter dan jezelf en je cliënt voorzien van een heerlijke bak koffie. 

Online reserveren

Geen gedoe. Reserveer waar en wanneer jij het wil via ons online reserveringssysteem.

de echte 1 op 1 experience

Personal training experience zo persoonlijk mogelijk gemaakt. Jij krijgt alle aandacht.

Creëer je eigen sfeer

Ga helemaal los op je eigen muziek, en dim de led verlichting in jouw favoriete kleur. 

aan de bar met een proteïn shake

Sluit de workout af aan onze prachtige fitness bar. 

Nieuwsgierig geworden?

Heb je vragen of suggesties, laat je gegevens achter op de contact pagina of stuur ons een Whatsappje.