Over

Jouw Kracht station

Nieuw!

kom proef sporten

Benieuwd of zelfstandig sporten in Jouw Krachtstation iets voor jou is? Reserveer één uur privé proef sporten, en ervaar hoe heerlijk privé sporten kan zijn!

profile_picture_linkedin

Anna van Keeken

Ondernemer

Ik ben Anna, fanatiek sporter en eigenaar van Jouw Krachtstation, de enige échte privé fitness studio van Bodegraven. Na mijn jaren als topsport zwemster bij de KNZB ben ik in de wereld van Bikini Fitness gestapt en sindsdien volledig gaan richten op fysieke transformatie door middel van zware krachttraining. 

Trainen deed ik in meerdere sportscholen omdat ik de afwisseling heerlijk vond. Wat mij opviel was dat de kwaliteit van mijn workout vele malen beter was wanneer ik tijdens de rustige uurtjes kwam sporten. Dan had ik praktisch de hele sportschool voor mij alleen! Op die momenten voelde ik me nooit ongemakkelijk, kon ik in alle rust trainen zonder afleiding en had ik niet de behoefte om mezelf te vergelijken met anderen.

"Ik verleg mijn grens tot het uiterste wanneer ik privé train..."

Na enige tijd besloot ik aan de slag te gaan met een Personal Trainer. Dit tilde mijn workouts naar een heel ander niveau en dat gaf een geweldig gevoel! Ik had mijn favoriete Personal Trainer gevonden, maar het bleek bijna onmogelijk om af te spreken tijdens de rustige momenten in de reguliere sportschool. Daarnaast moesten ik of de Personal Trainer een extra sportschool abonnement afsluiten of werden we soms weggestuurd omdat alleen vaste Personal Trainers van de huidige sportschool Personal Training mochten geven. 

Hierdoor besloot ik om Jouw Krachtstation op te zetten, een besloten privé studio waarbij alles is gericht op het realiseren van fysieke transformaties. Een geweldige privé hotspot waar iedereen zijn eigen ultieme trainingssfeer kan bepalen. En de kwaliteit van een sportmoment gewaarborgd blijft!

Ik gun je van harte de experience waarbij je na een uur privé sporten in Jouw Krachtstation tot de conclusie komt: Ik wist niet dat ik dit in mij had!

Haal eruit wat erin zit! – Anna

Stap 1:

Ook ervaren hoe het is om privé te sporten in Jouw Krachtstation? Reserveer eenvoudig één uur proef sporten via het het reserveringssysteem. Je kunt ook kiezen voor een proefsessie Personal Training bij Leon, een zeer ervaren Personal Trainer op het gebied van krachttraining.

Stap 2:

Selecteer voor hoeveel personen je wil reserveren. Dit kan voor 1 tot 4 personen per uur. De prijs wordt met dit aantal personen vermenigvuldigt tijdens het afrekenen.

Stap 3: Traject

Bevalt het privé sporten in Jouw Krachtstation en wil je vaker per maand reserveren? Selecteer dan in het vervolg een gewenste Voordeel Bundel, welke te gebruiken is voor één maand. Je kunt tot maximaal 5 weken vooruit reserveren.

Wil je meer weten?

Vragen over de mogelijkheden of suggesties? Laat je gegevens achter op de contact pagina of stuur een Whatsapp bericht.