Vragen of hulp nodig?

Laat je gegevens achter op de Contact of stuur een Whatsapp bericht.

Hoe werkt reserveren?

Stap 1:

Kies in het reserveringssysteem onderaan dit stappenplan voor de categorie Zelfstandig Sporten of Personal Training.

Stap 1:

Stap 2:

Zelfstandig Sporten:
Selecteer voor hoeveel personen je wil reserveren. Dit kan voor 1 tot 4 personen per uur. De prijs wordt met dit aantal personen vermenigvuldigt tijdens het afrekenen.

Eerst uitproberen of privé sporten iets voor jou is? Selecteer dan de optie: 1 uur privé proefsporten en met hoeveel personen je komt. Bij binnenkomst geven we dan een korte uitleg over het gebruik van onze locatie. 

Personal Training: 
Ervaren of sporten met een Personal Trainer iets voor jou is? Selecteer dan de optie: 1 uur proefsessie Personal Training voor een eenmalige proefsessie met Personal Trainer Leon. Je kunt voor maximaal 2 personen reserveren per proefsessie.

Stap 2:

Stap 3:

In de categorie Zelfstandig Sporten krijg je de keuze voor Eenmalig Reserveren of kun je een gewenste Voordeel Bundel selecteren, welke te gebruiken is voor één maand. Selecteer vervolgens in de kalender de gewenste tijd. Je kunt tot maximaal 5 weken vooruit reserveren.

Stap 3:

Stap 4:

Maak de reservering compleet door je gegevens in te vullen en ga door naar de betaling. Wanneer je betaling succesvol is afgerond krijg je per mail een bevestiging. Check voor de zekerheid je ongewenste mail!

Let op: Hierna kunnen de sportmomenten niet meer verzet of geannuleerd worden.

Stap 4:

Veelgestelde vragen

De sportmomenten dien je in één keer te reserveren, tot 5 weken vooruit, vanaf het moment van aankoop.

Op deze manier heb je over een periode van 5 weken altijd de garantie dat er genoeg tijdslots beschikbaar zijn om alle sportmomenten uit de bundel te kunnen reserveren.

Jazeker! Het maakt niet uit of je de sportmomenten gelijkwaardig verspreidt over het aantal weken, of voor de ene week meer sportmomenten reserveert dan voor de andere week.

Nee, dit is helaas niet mogelijk.

4, 8 of 12 Sportmomenten in 5 weken reserveren geeft ruimte om bijvoorbeeld op vakantie te kunnen gaan zonder dat dit ten koste gaat van je gereserveerde uren.

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Bedenk tijdens het reserveren daarom goed of je dan ook daadwerkelijk kan!  

Nee! Zodra alle sportmomenten uit de bundel verbruikt zijn, kun je weer een nieuwe bundel aanschaffen voor de volgende periode. 

Op deze manier heb je over een periode van 5 weken altijd de garantie dat er genoeg tijdslots beschikbaar zijn om alle sportmomenten uit de bundel te kunnen reserveren.

Dit hoeft niet. Mocht een van jullie een keer niet kunnen, dan mag je iemand anders meebrengen, zolang één van jullie bekend is in Jouw Krachtstation. 

Vragen of hulp nodig?

Vragen over de mogelijkheden of hulp nodig bij het reserveren? Laat je gegevens achter op de contact pagina of stuur ons een Whatsapp bericht.